Παναγία Σουμελά Βέρμιο - Πανηγύρισε η Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο. - Εξάψαλμος - .διοργανώνουν το προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο.

Παναγία Σουμελά Βέρμιο - Πανηγύρισε η Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο. - Εξάψαλμος - .διοργανώνουν το προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο.. 4:24 greece videotv 5 778 просмотров. Του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. Για το πρόγραμμα της 1609ης πανήγυρης της «παναγία σουμελά» της 14ης και 15ης αυγούστου2021 γνωστοποιούνται στους προσκυνητές τα παρακάτω: Την κυριακή 16 αυγούστου το πρωί τελέστηκε στην παναγία σουμελά στο βέρμιο. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια.

Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της την εποχή εκείνη η εικόνα ονομάζεται παναγία η αθηνιώτισσα. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου.

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο ...
Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο ... from poimin.gr
Η πορεία ξεκινά από το γεφύρι αριστερά από το ξενοδοχείο βέρμιο στον αγ. Στην παναγία σουμελά βερμίου βρίσκεται ο πρόεδρος της δημοκρατίας προκόπης παυλόπουλος για τον εορτασμό της κοιμήσεως της θεοτόκου. .διοργανώνουν το προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Ένα σύντομο οδοιπορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά στο βέρμιο. «η παναγία μπορεί να κάνει το θαύμα στον καθένα από εμάς». .της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού στο βέρμιο. Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου.

Θα ήταν λογικό να προσέλθει ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, σε μία λειτουργία όπως στην παναγία σουμελά στον πόντο ή έστω στο βέρμιο.

Στην παναγία σουμελά βερμίου βρίσκεται ο πρόεδρος της δημοκρατίας προκόπης παυλόπουλος για τον εορτασμό της κοιμήσεως της θεοτόκου. Γεώργιο τανιμανίδη μεταξύ άλλων τόνισε· ″η παναγία διαχρονικά υπήρξε η. Ήθελε να πάει στην παναγία σουμελά. Θα ήταν λογικό να προσέλθει ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, σε μία λειτουργία όπως στην παναγία σουμελά στον πόντο ή έστω στο βέρμιο. .διοργανώνουν το προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Το ιερό προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά» οργανώνουν, στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Το να στέλνει ο πρωθυπουργός εκπρόσωπο σε. Την κυριακή 16 αυγούστου το πρωί τελέστηκε στην παναγία σουμελά στο βέρμιο. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, την δική μας παναγία, πραγματοποίησαν σήμερα μέλη και φίλοι του συλλόγου μας. Детская молитва богородице на греческом языке. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook. 4:24 greece videotv 5 778 просмотров.

Ένα σύντομο οδοιπορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά στο βέρμιο. Ήθελε να πάει στην παναγία σουμελά. «η παναγία μπορεί να κάνει το θαύμα στον καθένα από εμάς». Άνοιξε ξανά η παναγία σουμελά. Έναν άλλο αέρα θα αναπνεύσεις.

Παναγία Σουμελά: Πανηγύρισε η Παναγιά των Ποντίων στο ...
Παναγία Σουμελά: Πανηγύρισε η Παναγιά των Ποντίων στο ... from 4.bp.blogspot.com
Ένα σύντομο οδοιπορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά στο βέρμιο. Ο πρόεδρος του σωματείου παναγία σουμελά γιώργος τανιμανίδης ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε δύο μαθήτριες της β΄ λυκείου στο μακροχώρι ημαθίας, που αρίστευσαν, στη μνήμη. «η παναγία μπορεί να κάνει το θαύμα στον καθένα από εμάς». Πλήθος πιστών στην λιτανεία και τον εσπερινό. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Το ιερό προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά» οργανώνουν, στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Η παναγία, διά της κοιμήσεώς της, «μετέστη προς την ζωήν» ως «μήτηρ υπάρχουσα της ζωής», νικώσα τους όρους της φύσεως. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια.

Πήρε χρυσό μετάλλιο χάρη σε εθελόντρια που του πλήρωσε το ταξί.

Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Θα ήταν λογικό να προσέλθει ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, σε μία λειτουργία όπως στην παναγία σουμελά στον πόντο ή έστω στο βέρμιο. Παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο της βεροίας είναι η θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά, ο. .της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού στο βέρμιο. Πήρε χρυσό μετάλλιο χάρη σε εθελόντρια που του πλήρωσε το ταξί. Ήθελε να πάει στην παναγία σουμελά. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Σου μελά, από το όρος μελά) με ενέργειες του. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. Υπό κράτηση και με εντολή απέλασης ο πρόεδρος των ποντίων που ήθελε να πάει στην παναγία σουμελά. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook. Στο πανέμορφο βουνό της μακεδονίας βέρμιο, στη καταπράσινη πλαγιά της καστανιάς στη βέροια πήγαινε και συ να προσκυνήσεις στην παναγία σουμελά.

Άνοιξε ξανά η παναγία σουμελά. Πλήθος πιστών στην λιτανεία και τον εσπερινό. Δι᾽ αυτό και δεν προσήλθαμε εδώ διά να κηδεύσωμεν, ούτε διά να. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook.

Παναγία Σουμελά: Με κατάνυξη αλλά και πλήρη τήρηση των ...
Παναγία Σουμελά: Με κατάνυξη αλλά και πλήρη τήρηση των ... from makthesls-sf.cdn.edgeport.net
Του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Από τα πολύ παλιά χρόνια και από την «αετοφωλιά» της πάνω… «στου μελά», το όρος του πόντου, μέχρι και σήμερα, η «παναγία σουμελά» σταθερά αγαπά. Θα ήταν λογικό να προσέλθει ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, σε μία λειτουργία όπως στην παναγία σουμελά στον πόντο ή έστω στο βέρμιο. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Δι᾽ αυτό και δεν προσήλθαμε εδώ διά να κηδεύσωμεν, ούτε διά να. Την κυριακή 16 αυγούστου το πρωί τελέστηκε στην παναγία σουμελά στο βέρμιο. Детская молитва богородице на греческом языке.

Η γαδα στηρίζει τον αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο.

Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Ήθελε να πάει στην παναγία σουμελά. Έναν άλλο αέρα θα αναπνεύσεις. Η παναγία, διά της κοιμήσεώς της, «μετέστη προς την ζωήν» ως «μήτηρ υπάρχουσα της ζωής», νικώσα τους όρους της φύσεως. Η παναγία σουμελά από τότε τιμόταν ιδιαίτερα από τον αλέξιο κομνηνό, ως χαριτόβρυτη το 1930 πόντιοι επιζώντες της γενοκτονίας ίδρυσαν την νέα μονή παναγίας σουμελά στο βέρμιο, νάουσα. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. Παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο της βεροίας είναι η θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά, ο. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook. Τη μεγάλη δευτέρα 26 απριλίου το απόγευμα ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης ι.μ. Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της. Πέντε μητροπολίτες χοροστατούν στην θεία λειτουργία στην παναγία την σουμελά στο βέρμιο και όλοι οι πιστοί φορούν υποχρεωτικά μάσκες προστασίας στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Πήρε χρυσό μετάλλιο χάρη σε εθελόντρια που του πλήρωσε το ταξί. Детская молитва богородице на греческом языке.

Πλήθος πιστών στην λιτανεία και τον εσπερινό παναγία σουμελά. Από τα πολύ παλιά χρόνια και από την «αετοφωλιά» της πάνω… «στου μελά», το όρος του πόντου, μέχρι και σήμερα, η «παναγία σουμελά» σταθερά αγαπά.

Posting Komentar

0 Komentar